تحصن در پارلمان لبنان پس از یازدهمین شکست در انتخاب رئیس جمهور

به دنبال شکست پارلمان لبنان در یازدهمین جلسه انتخاب رئیس جمهوری جدید، منابع رسانه‌ای از تحصن چند نماینده در ساختمان نهاد قانون گذاری این کشور در اعتراض به سریال تکراری شکست در انتخاب رئیس جمهوری جدید خبر دادند.

به گزارش ارز پرس، خبرگزاری آناتولی اعلام کرد که پس از جلسه ناموفق پنج‌شنبه پارلمان لبنان شماری از نمایندگان مستقل جمعه برای دومین روز متوالی در ساختمان پارلمان تحصن کرده تا مقامات کشورشان را در راستای حل و فصل این پرونده تحت فشار قرار دهند.

این تحصن ابتدا توسط دو نماینده «ملحم خلف» و «نجاة صلیبا» آغاز شد و طی روز جمعه ۱۲ نماینده دیگر نیز به آنها ملحق شدند.

نجاة صلیبا٬ نماینده زن و ملهم خلف که هر دو از نمایندگان مستقل در پارلمان لبنان هستند در این باره گفتند: در ساختمان پارلمان خواهیم ماند و به نمایندگان وظیفه قانونی آنها را برای انتخاب رئیس‌جمهور گوشزد خواهیم کرد.

این دو نماینده تاکید کردند که نمی‌توانند سرنوشت مردم لبنان را به حال خود رها کنند.

در همین حال، «حایمه قعقور»، نماینده لبنانی دیگر که جمعه به جمع تحصن کنندگان در مقر پارلمان ملحق شد نیز در این باره گفت: ایده تحصن در داخل پارلمان به پیشنهاد «انقلابیون» مطرح شد تا هر چه زودتر رئیس جمهور انتخاب شود.

وی افزود: بعد از برگزاری ۱۱ جلسه برای انتخاب رئیس جمهور، با احساس بسیار بدی از پارلمان خارج شدیم، چراکه احزاب غالب در پارلمان، احزاب حاکم هستند و ما اقلیتی هستیم که نمی‌توانیم کاری برای خروج از این بن‌بست انجام دهیم.

 قعقور ادامه داد: تحصن در داخل پارلمان عملاً پاسخی است به آنچه در قانون اساسی کشور مدون شده که خواستار تشکیل جلسه دائمی پارلمان تا انتخاب رئیس جمهور جدید است. این اقدام همچنین پیامی برای مردم است تا به نمایندگان تحصن کرده ملحق شوند.

وی همچنین بر ادامه این تحصن تاکید کرد.

منابع رسانه‌ای همچنین اعلام کردند که جمعه تجمعاتی در بیرون از پارلمان با درخواست انتخاب رئیس‌جمهوری جدید انجام شده است.

سایت النشره لبنان در این باره گزارش داد که شماری از فعالان و معترضان جمعه همزمان با تحصن نمایندگان خیابان ورودی پارلمان را مسدود کردند.

تجمع کنندگان لبنانی خواستار تسریع در روند انتخاب رئیس جمهور جدید کشورشان شدند.

شکست پارلمان در سایه اختلافات و دودستگی‌های عمیقی رخ می‌دهد که در نبود اجماع بر سر نام جانشین رئیس جمهور میشل عون منعکس می‌شود، زیرا در کشوری که سیاست داخلی آن مبتنی بر مصالحه میان گروه‌های مختلف است، رئیس جمهور اغلب پس از توافق فراکسیون‌های اصلی بر سر نام یک نامزد انتخاب می‌شود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.