استقبال خانواده‌های اسرای صهیونیست از موافقت حماس در میان انتقاد از کابینه نتانیاهو

ساکنان اراضی اشغالی در اعتراض به مخالفت کابینه رژیم صهیونیستی با پیشنهاد آتش‌بس با وجود موافقت جنبش حماس با آن، به خیابان‌ها آمده و در شهر تل‌آویو با پلیس این رژیم درگیر شدند.

به گزارش ارز پرس، پس از آنکه جنبش حماس موافقت خود را با پیشنهاد مصر برای آتش‌بس اعلام و در مقابل کابینه بنیامین نتانیاهو با آن مخالفت کرد، معترضان صهیونیست به خیابان‌ها آمده و با پلیس این رژیم درگیر شدند.

در شهر تل‌آویو، درگیری‌ها میان پلیس رژیم صهیونیستی و معترضانی که خیابان اصلی شهر را بسته بودند، بالا گرفت، معترضان خواستار امضای فوری قرارداد تبادل اسرا با جنبش حماس بودند.

روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» نوشت پس از آنکه جنبش حماس موافقت خود را با آتش‌بس اعلام کرد، هزاران تن برای تظاهرات در مناطق مختلف به خیابان‌ها آمدند، این معترضان خیابان «ایالون» در شهر تل‌آویو را مسدود کرده و با سر دادن شعارهایی، آزادی تمامی افراد بازداشت شده را خواستند و بر این موضع خود تاکید کردند.

به گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، خانواده‌های اسرای صهیونیست پس از مسدود کردن این خیابان، از کابینه نتانیاهو خواستند زمان را نسوزاند.

آحارونوت در ادامه نوشت تظاهرکنندگان مسیر منتهی به خیابان ایالون در تل‌آویو را مسدود کرده و پس از آنکه همراه با خانواده‌های بازداشت‌شدگان، خیابان «بگین» را که ساختمان وزارت جنگ در آن قرار دارد، مسدود کردند، با نیروهای پلیس درگیر شدند.

به گزارش وبگاه شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم، در پی تظاهرات، خانواده‌های اسرا این خیابان را در هر ۲ جهت مسدود کردند.

این شبکه تلویزیونی خبر داد که خانواده‌های اسرا در بیانیه‌ای از موافقت حماس با پیشنهاد آتش‌بس استقبال کرده و آن را اقدامی در راستای بازگرداندن ۱۳۲ اسیر صهیونیست دانستند.

آنها در ادامه بیانیه خود تاکید کردند: «اکنون زمان آن رسیده که کابینه اسرائیل در عمل پایبندی خود را به اسرائیلی‌ها ثابت کند، کابینه باید موافقت حماس را به قراردادی برای بازگرداندن همه تبدیل کند.»

شبکه عبری زبان «کان» نیز گزارش داد پس از اعلام پاسخ حماس، صدها تن به خیابان آمده و مقابل ساختمان وزارت جنگ این رژیم در تل‌آویو تظاهرات کردند.

این شبکه در ادامه به نقل از یکی از تظاهرکنندگان گزارش داد: «حماس با قرارداد موافقت کرد و اکنون نوبت کابینه است که اسرا را برگرداند در غیر این صورت اسرائیل را آتش خواهیم زد.»

استقبال خانواده‌های اسرای صهیونیست از موافقت حماس در میان انتقاد از کابینه نتانیاهو

این تحولات پس از آن بود که جنبش حماس موافقت خود را با پیشنهاد مصر برای آتش‌بس اعلام کرد.

همچنین رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین رابطه گزارش داد درگیری‌های میان پلیس این رژیم و معترضان در شهر «حیفا» واقع در شمال اراضی اشغالی آغاز شد، معترضان توقف جنگ و امضای فوری قرارداد تبادل اسرا را خواستار شدند.

در همین رابطه «یائیر لاپید» رئیثس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «کابینه‌ای که خواهان بازگرداندن اسرا باشد، در این مقطع زمانی نشست فوری را برگزار می‌کرد و تیمی را به قاهره می‌فرستاد نه اینکه به شکلی هیستریک سه بیانیه متفاوت از منابع مختلف منتشر کرده و با آنها قلب‌های خانواده‌ها را بشکند، این ننگی ملی است.»

در مقابل «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی این رژیم که از چهره‌های افراطی کابینه نتانیاهو و طرفدار جنگ است، درباره پاسخ اخیر حماس و موافقت آن با آتش‌بس مدعی شد: «تنها یک جواب برای مانورها و بازی‌های حماس وجود دارد و آن دستور فوری اشغال رفح، افزایش فشار نظامی و استمرار نابودی حماس تا شکست کامل آن است.»

همچنین رسانه‌های رژیم صهیونیستی از نگرانی حاکم بر محافل این رژیم در رابطه با حمایت آمریکا از قرارداد جدید گفتند.

دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی عصر دوشنبه پس از جلسه کابینه جنگ در بیانیه‌ای مدعی شد پیشنهاد آتش‌بس و تبادل اسرایی که جنبش حماس با آن موافقت کرده، با خواسته‌های تل‌آویو فاصله زیادی دارد، با این حال رژیم صهیونیستی هیئتی را برای بررسی امکان دستیابی به توافقی با شروط قابل قبول در خصوص تبادل اسرا و آتش‌بس به قاهره اعزام خواهد کرد.

جنبش حماس عصر دوشنبه اعلام کرد که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی آن موافقت خود را با پیشنهاد مصر و قطر به عنوان ۲ کشور میانجی در خصوص توافق آتش بس با رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح روز دوشنبه آغاز عملیات نظامی در شهر رفح را اعلام کرده برای ۱۰۰ هزار فلسطینی مستقر در رفح بیانیه‌های هشدارآمیزی را منتشر کرده و از آنها خواست شرق شهر رفح را تخلیه کرده و به منطقه «المواصی» در جنوب غرب نوار غزه بروند.

حملات رژیم صهیونیستی به غزه در طول بیش از هفت ماه گذشته علاوه بر ویرانی گسترده و قحطی، حدود ۱۱۳ هزار شهید و زخمی که بیشترشان کودک و زن هستند و ۱۰ هزار مفقودی بر جای گذاشته است.

با وجود اینکه شورای امنیت قطعنامه‌ای را برای توقف فوری این جنگ صادر کرد و دیوان بین‌المللی دادگستری نیز در حکمی از تل‌آویو خواست اقدامات فوری را برای جلوگیری از کشتار جمعی و بهبود شرایط انسانی در غزه در پیش بگیرد اما این رژیم به حملات علیه نوار غزه ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.