نخستوزیر اسپانیا برای اعزام نیرو به غزه و اوکراین بهمنظور انجام ماموریت صلح اعلام آمادگی کرد.
به گزارش ارزپرس، «پدرو سانچز» نخستوزیر اسپانیا اعلام کرد مادرید آماده است «هر زمان که فرصت فراهم شود»، نیروهای خود را برای مأموریت حفظ صلح به نوار غزه اعزام کند، همانطور که حاضر است نیروهایی را به اوکراین اعزام کند.
او در جمع سفرای اسپانیا در کشورهای دیگر در مادرید گفت: «من به پارلمان پیشنهاد خواهم داد زمانی که فرصت فراهم شود، نیروهای حافظ صلح را به فلسطین اعزام کنیم.»
طبق گزارش تایمز اسرائیل، سانچز افزود: «البته ما فلسطین و نوار غزه را فراموش نکردهایم. اسپانیا باید فعالانه در بازسازی امید در فلسطین مشارکت کند. وضعیت آنجا همچنان غیرقابل تحمل است.»
او همچنین بار دیگر تأکید کرد که اسپانیا آماده است در صورت دستیابی به توافق صلح، نیروهایی به اوکراین اعزام کند و این لحظه را «بحرانی» و «تعیینکننده» برای تحقق صلح در آن کشور خواند.
سانچز گفت: «اگر اسپانیا نیروهای حافظ صلح را به بسیاری از مناطق دور از کشورمان اعزام کرده است، چگونه میتوانیم نیروهای حافظ صلح را به اوکراین، یک کشور اروپایی، نفرستیم؟»
روسیه با حضور هرگونه نیروی حافظ صلح خارجی در خاک اوکراین مخالف است.
دولت اسپانیا که در سال ۲۰۲۴ کشور فلسطین را به رسمیت شناخت، یکی از منتقدان سرسخت اروپایی رژیم صهیونیستی بوده است.
انتهای پیام






